جستجو
مطلب مورد نظر :
فهرست های آموزشی
لیست دوره های آموزشی
1.تجزیه و تحلیل حالات خرابی بالقوه و آثارآن(FMEA)
2. تجزيه و تحليل سيستم‌هاي اندازه‌گيري (MSA)
3. 
فرايند تأئيد قطعات توليدي (PPAP)
4. 
طرح‌ريزي پيشرفته محصول (APQP)
5. 
طراحي آزمايشات (DOE)
6. 
بسط فعاليت‌هاي كيفي (QFD)
7. 
آشنايي با متدولوژي شش سيگما (Six Sigma)
8. 
هزينه‌هاي كيفيت (COQ)
9.
الگوبرداري (Bench Marking)
10.کنترل وکاهش ضایعات درواحدهای صنعتی
11.
اصول كاليبراسيون عمومی تجهیزات اندازه گیری         
12.
اصول نگهداری و تعمیرات (PM ) 
13.روش های حل مساله(PS)
14.اصول و وظایف نگهبانی
15.کارآفرینی سازمانی و مهارت های کسب وکار در سازمان
16.مدیریت مارک تجاری
17.عوامل موثر برافزایش بهره وری سازمان ها
18.شستشو در صنایع غذایی
19.مدیریت فرآیند(شناسایی، مستندسازی و بهبود فرآیندها)
20.انبارداری وکنترل موجودی
21.روانشناسی صنعتی و سازمان ها
22.تفکر سیستمی
23.روش ها وفنون مذاکره موفق
24.مدیریت روابط عمومی
25.مدیریت توسعه فردی
26.کارت امتیازدهی متوازن(BSC) در سازمان
27.روش های تامین سرمایه وانواع تسهیلات مالی
28.مدیریت جذب و ارتباط با مشتری (CRM)
29.روش های نمونه برداری در صنعت
30.اندازه گیری وتحلیل شاخص های بهره وری کارگاه
31.روش هاو فنون ایجاد انگیزش در کارکنان
32.روش های نوین بازاریابی
33.اصول سرپرستی در صنایع
34.مدیریت رفتار سازمانی
35.مدیریت منابع انسانی(HRM)
36.از تولید ناب تا سیستم ناب
37.نظام آراستگی
38.مدیریت مشارکتی
39.گمبا کایزن(بهبود مستمر)
40.نظام پیشنهادات
41.مدیریت استرس
42.مدیریت تضاد
43.روش های انجام کار تیمی موفق
44.برون سپاری
45.کنترل فرآیند آماری(SPC)
46.آشنایی با مفاهیم و الزامات استاندارد ISO9001:2008
47.ممیزی داخلی ISO9001:2008
48.آشنایی با مفاهیم و الزامات استاندارد ISO 17025 : 2005
49.ممیزی داخلی ISO 17025 : 2005
50.آشنایی با مفاهیم و الزامات استانداردهای OHSAS18001: 2007
51.ممیزی داخلیOHSAS18001: 2007
52.آشنایی با مفاهیم و الزامات استاندارد ISO 22000 : 2005
53.ممیزی داخلی ISO 22000 : 2005
54.آشنایی با مفاهیم و الزامات استاندارد ISO14001:2004
55.ممیزی داخلی ISO14001:2004

56.مدیریت تبلیغات
57.اصول طراحی و راهبردی تصفیه خانه های فاضلاب صنعتی
58.اصول و مبانی PRP در صنایع غذایی
59.مدیریت بر مبنای هدف MBO
60.مدیریت تغییر
61.فنون اداره جلسات
62.مدیریت بهره وری عمومی
63.اصول آتش نشانی و  پیشگیری از حریق در کارخانه
64.تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم
65.قوانین و مقررات مالیات ویژه تولید
66. قوانین و مقررات تامین اجتماعی ویژه تولید
67.قوانین و مقررات کار ویژه تولید
68.آشنایی با بورس و سرمایه گذاری واحدهای صنعتی در آن
69.ارزیابی فنی، اقتصادی طرح های سرمایه گذاری
70.مدیریت رضایت کارکنان
71.مدیریت زنجیره عرضه(SCM)
72.اندازه گیری رضایت مشتری(CSM)
73.اصول و مفاهیم ایمنی در کار
74.روش ها و فنون ارتباط موثر
75.شیوه های رهبری اثربخش و نفوذ بردیگران
76.کاربرد تکنیک های مدیریت پروژه بر اساس استاندارد PMBOK
77.مدیریت دانش
78.مدیریت تحقیق و توسعه (R & D)پیشرفته
79.مدیریت و برنامه ریزی تولید
80.مدیریت مالی
81.مدیریت خرید
82.مدیریت حمل و نقل
83.تعالی سازمانی براساس مدلEFQM
84.مهندسی معکوس
85.مهندسی مجدد در فرآیند کسب وکار BPR
86.روش های جذب، مصاحبه و استخدام منابع انسانی
87.مدیریت بحران
88.خطاناپذیرسازی(Mistake  proofing(POKA YOKE
89.مدیریت تکنیک های افزایش فروش(مهندسی فروش)
90.برنامه ریزی استراتژیک
91.مدیریت کیفیت جامع (TQM)
92.مدیریت تکنولوژی (TM)
93.سیستم های مدیریت عملکرد(PMS)
94.قوانین تجارت در تولید
95.مدیریت مصرف انرژی
96.مدیریت بایگانی و دبیرخانه
97.مدیریت کارگزینی و امور پرسنلی
98.تجارت الکترونیک
99.IT در صنعت
100.پرورش خلاقیت
101.مدیریت زمان
102.تولید غذاهای ارگانیک
103.اصول نگهداری مواد غذایی(ویژه کارخانجات و سردخانه های مواد غذایی)
104.روش و تکنیک های یکسان سازی تولید محصولات لبنی در کارخانه ها
105.فرسودگی سازمانی و روش های مقابله با آن
106.بازیافت انرژی در صنعت
107.تکنیک های پیش بینی تقاضا در بازار
108.نقش واهمیت طراحی و چاپ و بسته بندی
109.نقش سرپرستان در ایمن سازی محیط کار
110.GLP یا صحت نتایج آزمایشات به منظور تولید بهینه محصول
111.توانمند سازی مدیران صنعت
112.آشنایی با افزودنی ها در مواد غذایی
13.اصول و مبانی تنظیم قراردادها
114.مدیریت سیستم های اطلاعاتی(MIS)
115.تربیت ارزیاب و خودارزیابی بر اساس مدل سرامدی EFQM
116.مدیریت ریسک
117.آشنایی با روش های قیمت گذاری
118.مدیریت هولدینگ
119.آیین نگارش و مکاتبات اداری
120.بهداشت مواد غذایی
121.شاخص های موفقیت شرکت های برتر داخلی و خارجی
122.تحقیقات بازار(MR)
123.مهارت بازاریابی تجارتی و بین المللی برای صادرات
124.اصول خلاقیت و روش های ابداع و آفرینش(TRIZ)
125.هوش هیجانی وکاربرد آن درمدیریت
126.بیماری های شغلی ومدیریت کمک های اولیه
127.معرفی صنعت حلال
128.آشایی بااستانداردهای کاربردی در صنعت
129.اصول و مفاهیم اندازه گیری
130.شیوه های حضور درنمایشگاه ها و نقش آن در ارزیابی
131.ایمن سازی مالی تجارت و تولید
132.مدیریت کیفیت در اجرای پروژه
133.هدف گذاری هزینه (Target costing)
134.کارگاه فرمولاسیون
135.روش های کاهش هزینه مصرف برق در صنعت
136.اصول ایمنی در آزمایشگاه های میکروبی و شیمیایی
137.کارگاه ارزیابی قوطی های فلزی در مواد غذایی





تمامی حقوق برای کیفیت سازان سبز محفوظ می باشد