کارگاه آموزشی روش های فرآوری مواد غیر غذایی(حضوری)
مدرس:
آقای دکتر اربابی
- کارشناس ارشد تکنولوژی مواد غذایی
- دانشجوی دکترای تکنولوژی مواد غذایی
- مدیر عامل شرکت فناور ایمن لوتوس
- مشاور فرمولاسیون و تولید محصولات
-موسس گروه مشاور صنعت غذا
سرفصل های کارگاه:
دسته بندی مواد غذایی در تعیین نوع فرایند حرارتی
فرایندهای حرارتی و تعاریف کلی
مزایا و معایب فرایندهای حرارت دهی
فرایندهای غیرحرارتی و تعاریف کلی
انواع فرایندهای غیرحرارتی
مخاطبین:
مدیران کنترل کیفیت، مسئولین فنی و مدیران تحقیق و توسعه
زمان برگزاری:
29 آذر
ساعت 8 الی 14
اعطا گواهینامه از سوی اداره کل استاندارد استان گلستان
تلفن ثبت نام و کسب اطلاعات کاملتر:
017-32255290
09117954596