جستجو
مطلب مورد نظر :
نمایش خبر
1400/09/21 ::: 1:33 PM
 
دوره اموزشی حضوری روش های غیر حرارتی فرآوری مواد غذایی
کارگاه آموزشی روش های فرآوری مواد غیر غذایی(حضوری) مدرس: آقای دکتر اربابی - کارشناس ارشد تکنولوژی مواد غذایی - دانشجوی دکترای تکنولوژی مواد غذایی - مدیر عامل شرکت فناور ایمن لوتوس - مشاور فرمولاسیون ...

کارگاه آموزشی روش های فرآوری مواد غیر غذایی(حضوری)

مدرس:
آقای دکتر اربابی
- کارشناس ارشد تکنولوژی مواد غذایی
- دانشجوی دکترای تکنولوژی مواد غذایی
- مدیر عامل شرکت فناور ایمن لوتوس
- مشاور فرمولاسیون و تولید محصولات
-موسس گروه مشاور صنعت غذا

سرفصل های کارگاه:
دسته بندی مواد غذایی در تعیین نوع فرایند حرارتی
فرایندهای حرارتی و تعاریف کلی
مزایا و معایب فرایندهای حرارت دهی
فرایندهای غیرحرارتی و تعاریف کلی
انواع فرایندهای غیرحرارتی

مخاطبین:
مدیران کنترل کیفیت، مسئولین فنی و مدیران تحقیق و توسعه

زمان برگزاری:
29 آذر
ساعت 8 الی 14

اعطا گواهینامه از سوی اداره کل استاندارد استان گلستان

تلفن ثبت نام و کسب اطلاعات کاملتر:
017-32255290
09117954596
تمامی حقوق برای کیفیت سازان سبز محفوظ می باشد